Informatie voor studenten en alumni

Let op: deze informatie is bedoeld voor studenten en alumni van de huidige vertaalprogramma’s op masterniveau aan de KU Leuven en de Universiteit Utrecht en de masterprogramma’s taal- en letterkunde en westerse literatuur (KU Leuven).

Studenten van de bovengenoemde opleidingen kunnen studiepunten verdienen met het volgen van de lezingenreeks. Hoeveel lezingen je minimaal moet volgen, hangt af van de onderwijsinstelling waar je je opleiding volgt. Neem voor meer informatie hierover contact op met je cursuscoördinator (zie Contactinformatie voor studenten).

 

Aanmelden is niet nodig. Het programma zal in de loop van de tijd worden uitgebreid. Ook alumni willen we van harte uitnodigen om de lezingen bij te wonen. Tenzij er expliciet bij staat dat een lezing enkel voor studenten is, zijn ze bij alle lezingen welkom.

Deelname is voor iedereen kosteloos, tenzij anders vermeld.

Contact:

Voor inhoudelijke vragen en vragen over studiepunten kun je contact opnemen met je cursuscoördinator. Voor praktische vragen kun je een email sturen naar MasterLV@uu.nl of chris.vandepoel@kuleuven.be, of bellen naar +31 (0)30-253 6026.